banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

LOKMACI KAPISI’NDA SAHTE KİMLİK TEDAVÜLE SÜRÜLDÜ

Lefkoşa, 2 Ekim 17 (T.A.K.): Lefkoşa’da Lokmacı Giriş Kapısında bir kişi, muhaceret görevlisine işlem yapılması için başkası adına düzenlenmiş kimlik kartı verdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, C.Ü.(E-23) dün Lefkoşa’da Lokmacı Kara Giriş Kapısı’nda üzerinde kendi fotoğrafı bulunan başka bir şahıs adına düzenlenmiş Bulgaristan kimliğini tedavüle sürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

UYUŞTURUCU TASARRUFUNDAN BİR KİŞİ TUTUKLANDI 

Lefkoşa’da rahatsızlığı gerekçesiyle özel bir hastaneye giden H.A. (K-23), uyuşturucu madde kullandığını söyledikten sonra üzerinde uyuşturucu madde bulunması gerekçesiyle tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

LEFKOŞA’DA KUNDAKLAMA

Lefkoşa’da, Büyük Reşit Sokak’taki bir apartmanın park yerinde bulunan Gürel Erecer’e ait KS 589 plakalı salon araç, bu sabah 04:30 sıralarında, meçhul şahıs veya şahıslar tarafından üzerine yanıcı madde dökülüp ateşe verildi.

Soruşturma devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.