banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

 

GİRNE GAZİMAĞUSA VE ERCAN’DA UYUŞTURUCUDAN 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa, 16 Eylül 17 (T.A.K.): Lefkoşa, Ercan Havalimanı ve Gazimağusa’daki uyuşturucu olaylarıyla ilgili 5 kişi tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre,  Ercan Havalimanı’nda  KKTC'ye giriş yapan C.A.’nın (E-46)  üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık 0.5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

Girne’de Dr. Salih Miroğlu Caddesi üzerinde, E.K.(E-28) ve Ö.K.’nin (E-23) bulunduğu araçta  yapılan aramada, yaklaşık 5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan tütün ile karışık ucu yanık sarma sigara bulunarak emare alındı.

Girne’de şüpheli olarak görülen Y.G.’nin (E-31) tasarrufunda yaklaşık 1,5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

Gazimağusa’da, M.B.’nin(E-29) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, yarım gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

Olaylarda adı geçen şahıslar tutuklandı.

ERCAN’DA ANTİKA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Ercan Havalimanı’nda, A.D.’nin (E-21) valizinde polis tarafından yapılan kontrolde, ağızdan dolma, “gubur” olarak bilinen antika silah bulunarak emare olarak alındı. A.D. tutuklandı.

KOMŞUSUNA KIZIP ATEŞ AÇTI

İnönü’de,  komşusunun darbuka çalıp şarkı söylemesine sinirlenen D.Ş. (E-50) av tüfeği ile  havaya iki el ateş açtı. D.Ş. tutuklandı.

HIRSIZLIK

Ağustos-Eylül ayları içerisinde Akçay’da, Güzelyurt Belediyesi’ne ait çevresi tel ile çevrili malzeme deposu içerisinde bulunan bir adet çamur yoğurma makinesine ait  motor ve  benzin pompası çalındı.

Polisin yürüttüğü soruşturmada, zanlı olarak görülen H.İ.B.(E-58) tespit edilerek tutuklandı. Çalınan malzemeler tasarrufunda bulunarak emare alındı.

GİRNE’DE HUZUR OPERASYONU

Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında asayiş ve trafik operasyonu gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında bölgede gerçekleştirilen kontrollerde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 7 kişi tespit edilip yasal işleme gidildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu kontrol edilen 255 araç sürücüsünden suç işlediği tespit edilen 53’ü hakkında ileri işleme gidildi.

Alkollü araç kullanma suçundan toplam 17 araç trafikten men edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.