banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

Güzelyurt ve İskele’de trafik ve huzur operasyonu... Esentepe’de başkasına ait tarlayı sattı... Gazimağusa’da uyuşturucu... Gazimağusa’da araç alev aldı...

banner974
Polisiye Haberler

banner971

GÜZELYURT İLE İSKELE’DE TRAFİK VE HUZUR OPERASYONU

Güzelyurt ve İskele’de dün akşam trafik ve huzur operasyonu düzenleyen polis 400 civarında araç kontrol ederken 60’a yakın sürücüye ceza kesti.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Güzelyurt ve İskele bölgelerinde faaliyet gösteren kahvehaneler, bet ofisleri, alkollü içki satış yerleri ve gece kulüpleri kontrol edildi, olumsuzluk tespit edilmedi. 
Trafik ekipleri Güzelyurt’ta 180 araç kontrol etti. 30 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlattı. İskele’deki trafik ekipleri 304 aracı kontrol etti, 24 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gitti.

ESENTEPE’DE BAŞKASINA AİT TARLALARI SATARAK 165 BİN TL TEMİN EDEN KİŞİ TUTUKLANDI

Esentepe’de başkalarına ait iki tarlayı iki farklı kişiye satarak 165 bin TL temin eden 38 yaşındaki M.E. (E) tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, sahtekarlıkla para temini,geçtiğimiz yıl haziran ve temmuz aylarında oldu.

GAZİMAĞUSA’DA 3 KİŞİ UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI
Gazimağusa’da dün F.D.’nin(E-33) evine yapılan aramada, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 45 gram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındı. 
Polis, F.D. ile birlikte meseleyle ilgisi olduğuna inandığı E.D. (K-32) ve S.K.’yi(K-58) de tutukladı.

PARK HALİNDEKİ ARAÇ ALEV ALDI
Gazimağusa’da, Asaf İnsan’a ait araç Şht Hüseyin Durmuş Sokak’ta park halindeyken alev aldı. Dün akşamüzeri, muhtemelen elektrik aksamındaki arıza nedeniyle meydana gelen ve itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın araçta maddi hasara neden oldu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.