banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

banner974
Polisiye Haberler

banner971

 ÇALIŞTIKLARI İŞYERİNDEN KIYAFET ÇALDILAR


  Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde çalışan H.K. (K-20) ve Z.G.Ö.’nün (K-43) 6-29 Temmuz tarihleri arasında iş yerine ait kıyafetleri çaldığı tespit edildi. 
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada H.K. ve Z.G.Ö.’nün tutuklandığı bildirildi.


UYUŞTURUCU TASARRUFU…
Dün 23.00 sıralarında, Dörtyol’da şüpheli vaziyette görülen V.S.’nin (E-22) kullanımında bulunan araçta polis tarafından yapılan aramada yaklaşık 2,5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan tütünle karışık ucu yanık bir adet sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.
Bahse konu şahsın tutuklandığı bildirildi.
 

SUÇLA OPERASYONEL MÜCADELE ÇALIŞMALARI    
Suçla operasyonel mücadele çalışmaları kapsamında dün ve bugün KKTC genelinde yapılan denetimler sonucu, KKTC’de izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen, biri Lefkoşa’da, ikisi Girne’de ve biri de Güzelyurt’ta olmak üzere toplam 4 kişi tutuklandı.
 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.