banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

Erdemli’de soygun... Ani ve gayri tabi ölüm... Ziyamet'te su hırsızlığı...

banner974
Polisiye Haberler

banner971
 


ERDEMLİ’DE SOYGUN: 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis, Erdemli’de Nermin Hasdağ’ın gece yatağında yatırken zorla üzerindeki ziynet eşyaları ile 7 bin 400 TL nakit parasının çalınması olayıyla ilgili, 3 kişiyi tutukladı.

Polis Bülteni’ne göre, pazar gecesi saat 01:00 sıralarında, Erdemli'de, Nermin Hasdağ’ın evine giren erkek bir şahıs, yatak odasında yatmakta olan Nermin Hasdağ’ın ağzını eli ile kapattıktan sonra üzerinde bulunan 2 adet yüzük, 1 adet kolye ve küpelerini aldı. Hasdağ’ı ölümle tehdit eden şahıs 7 bin 400 TL nakit parayı alıp olay yerinden kaçtı.

Polis, yürüttüğü ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen Y.E.B.(E-24), M.Ç.(E-22) ve M.D.’yi (E-26) tutukladı.

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Girne’de sakin Ahmed Abdelkarım Ahmed Elsayed (E-43) dün akşam ikametgahının oturma odasında otururken aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Soruşturma devam ediyor.

SU HIRSIZLIĞI 

Ziyamet’te, Mart 2016 - 16 Ekim 2018 tarihleri arasında, H.K.’nin (E-50), ana su şebekesinden kaçak su kullanarak, toplam 8 bin 206 TL değerinde su hırsızlığı yaptığı tespit edildi. Hakkında yasal işlem başlatıldı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.