banner913
banner932
banner1012

Polisi görünce uyuşturucuyu attılar

banner1020

Kiralık araçla Lefkoşa’dan Mağusa’ya gelen Çağrı Kılıç ile İbrahim Görkem Güvener’in Mağusa girişinde önlerini kesen narkotik ekipleri, araçta yaptığı aramada gram ağırlığında uyuşturucu ele geçirdi

banner974
Polisi görünce uyuşturucuyu attılar

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri önceki akşam Lefkoşa istikametinden Mağusa istikametine doğru seyreden LF 995 Z plakalı araçta kanunsuz uyuşturucu madde olduğu yönünde ihbar alması üzerine Mağusa girişinde konu arabayı beklemeye başladı. Konu kiralık aracın Mağusa girişine gelmesiyle birlikte yolu kesen narkotik ekipleri araç sürücüsü Çağrı Kılıç ile araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Görkem Güvener’in tasarrufunda 30 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdi. Tutuklanan zanlı Kılıç ile Güvener “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhlerinde 1’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 1 Kasım tarihinde alınan bir bilgide LF 995 Z plakalı araçta uyuşturucu madde olduğunu ve konu aracın Lefkoşa istikametinden Mağusa istikametine doğru geldiğinin öğrenildiğini söyledi. Özdesoy, alınan bilgi üzerine Mağusa girişinde bulunan çember yakınlarında konu aracın gelmesini beklemeye başladıklarını söyledi. Özdesoy, Mağusa girişine 100 metre kala polis tarafından yolun kesildiğini gören araç sürücüsü zanlı Çağrı Kılıç’ın yol kenarında durduğunu ve araçta yolcu olarak bulunan zanlı İbrahim Görkem Güvener’in ise araçtan inerek elindeki streç naylona sarılı 30 gr ağırlığındaki Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere attığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlı Güvener ile Kılıç’ın tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı İbrahim Görkem Güvener ile Çağrı Kılıç’ın  tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.