banner913
banner932
banner1012

Polise saldırı

banner1020

Mahkemeye şort ile girmeye çalışan Görkem Güvener, görevli polis memuru Mustafa Mendeli tarafından dışarıya çıkarılmaya çalışılmak istenmesi üzerine polisi darp etti

banner974
Polise saldırı

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Kaza Mahkemesinde olaysız gün geçmiyor. Geçtiğimiz günlerde 3 basın mensubunun saldırıya uğramasının ardından bugün sabah da Mağusa Kaza Mahkemesinde görevli bir polis memuru saldırıya uğradı ve darp edildi. Mahkemeye şort ile girmeye çalışan Görkem Güvener, görevli polis memuru Mustafa Mendeli tarafından dışarıya çıkarılmaya çalışıldı. Mahkemeye girişinin engellenmesine sinirlenen Görkem Güvener, görevli polis memuruna saldırdı. Yaşanan saldırının ardından ise mahkeme hücrelerine indirilmek istenen Güvener, hem polisi darp etti hem de kendi başını beton balkon korkuluklarına vurdu. Ardından ise “Beni soyup başımı duvara vurdular” diyerek görevli polise iftira attı. Güçlükle zapt edilen Güvener mahkeme hücrelerine indirildi ardından ise polis müdürlüğüne götürüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.