banner913
banner932
banner1012

Polise rüşvet teklif etti

banner1020

Girne’de gerçekleştirilen huzur operasyonunda yaya olarak yürümekte olan zanlı Valentine Chiedu Ubaka’nın üzerinde yapılan aramada yüklü miktarda para bulunması üzerine paralar ile ilgili izahat istendiğinde polise rüşvet teklifinde bulundu

banner974
Polise rüşvet teklif etti

banner971

(Kamalı Haber)

Girne’de gerçekleştirilen huzur operasyonunda yaya olarak yürümekte olan zanlı Valentine Chiedu Ubaka’nın üzerinde yapılan aramada yüklü miktarda para bulunması üzerine paralar ile ilgili izahat istendiğinde polise para teklif etmesi üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru İbrahim Varol olayla ilgili bulguları aktardı. Varol huzurda bulunan zanlı Valentine Chiedu Ubaka’nın gerçekleştirilen huzur operasyonunda üzerinde 58,700 dolar bulunduğunu söyledi. Polis zanlının paralar ile ilgili izahat vermesi için karakola celp edildiğini ve kendisini sorgulayan Müfettiş Muavini Hasan Gökyaytarafından sorgulanmakta olduğu sırada "Can we nagotiatethis? I can give you some cash (Bunu görüşebilir miyiz? Sana biraz nakit verebilirim)" diyerek görevli polise rüşvet teklif ettiğini mahkemeye aktardı. Polis meselenin çok ciddi bir meşe olduğunu rüşvet teklif etme suçunun dışında bulunan paraların nereden temin edildiği hususunda Mali Polisin soruşturma başlattığını belirterek ilk etap da zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın iki farklı yönü olduğunu belirterek bu aşamada tahkikat maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.