banner913
banner932
banner1012

Polis ve Özersay'dan dolandırıcı uyarısı

banner1020

banner974
Polis ve Özersay'dan dolandırıcı uyarısı

banner971

Polis Genel Müdürlüğü ile Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, para transferi isteyen dolandırıcılar bulunduğu uyarısında bulunarak, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

Polis Basın Subaylığı, yaptığı açıklamada, son günlerde, bazı bankaları, iş adamlarını ve kuyumcuları telefon ile arayan kişi veya kişiler bulunduğu, telefonla arayanların, kendilerini başka bir şahıs olarak tanıttıktan sonra, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, kendisinin vermiş olduğu hesaba acilen para transferi yapması yönünde telkinde bulundukları şikayetleri alındığını belirtti. 

Açıklamada, para transferinin ardından söz konusu paranın ATM’ler vasıtası ile hesaptan çekildiği belirtildi ve “Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine kesinlikle itibar etmemeleri, aranmaları halinde de en kısa sürede polisi durumdan haberdar etmeleri önemle rica olunur” denildi.

Bu arada, Polis Basın Subaylığı, bir dolandırıcının, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’ın adını kullanarak para transferi istediğini de belirtti. 

Kudret Özersay da, sosyal medya hesabınan konu hakkında bilgi verip dikkatli olunması uyarısında bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.