banner913
banner932
banner1012

Polis kuş uçurtmadı

banner1020

Girne polisinin trafikte yaptığı kontrollerde bir araçta bonzai türü uyuşturucu, bir araçta beyzbol sopası, başka araçta da sopa bulundu. 77 araç ise alkol ve sürat nedeniyle alıkonuldu

banner974
Polis kuş uçurtmadı

banner971

Girne’de yapılan trafik denetlemelerinde 800 araç kontrol edildi, 170 araç sürücüsü aleyhinde trafik suçundan dolayı ileri işlem yapıldı. Kontroller sırasında 77 araca alkol ve sürat suçundan dolayı alıkonuldu.
Girne’de önceki geceden dün sabah saatlerine kadar denetlenen kumarhanelerde, kumarhanede bulunması yasak olan 4 kişi tespit edildi, bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.
Polis ayrıca isminin baş harfleri M.T. (E-27) olan şahsın yönetimindeki araçta bir adet tahta sopa, S.D.(E-35)’nin yönetimindeki araçta ise bir adet beyzbol sopası buldu. Adı edilenler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Öte yandan Girne’de Ç.K.'nin (E-24) kullanımında bulunan araçta, huzur operasyonu sırasında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.