banner913
banner932
banner1012

Polis bülteni kabarık

banner1020

Gayretköy’de Ö.E.’nin (E-31) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 15 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu satışından temin edildiğine inanılan 5 bin 790 TL bulunarak emare alındı. Ö. E tutuklandı.

banner974
Polis bülteni kabarık

banner971

KARAVANA SABOTAJ

Balalan - Kaplıca Kuzey Sahil Yolu’nun 5-6’ıncı kilometreleri  arasında Yudi Plajı mevkiinde, Mehmet Öztürk’e ait karavan tipi araç, üzerine yanıcı madde dökülüp yakıldı.

Yangın sonucu karavan tipi araç ile içerisinde bulunan 3 adet mutfak tüpü, 1 adet mini buzdolabı, 1 adet tezgah üstü gaz ocağı, 1 adet gözleme ocağı, elektrik sistemi, 4 adet masa, 6 adet plastik sandalye ve muhtelif büfe malzemeleri tamamen yandı.

Polis tarafından yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen M.A.(E-24) ve S.D.İ.(E-21) tutuklandı.

KAÇAK ET İTHALİ

Gazimağusa-Lefkoşa anayolu  Demirhan yakınlarında polis tarafından yapılan operasyon sonucu İ.K’nın .(E-33) kullanımında bulunan araçta, Rum tarafından kanunsuz olarak KKTC'ye ithal edilmiş 260 kilogram  dana eti ele geçirildi.  İ.K. tutuklandı

YANGIN

Gazimağusa’da 28’inci Tümen Caddesi üzerinde Ahmet Büyükgüneş’in kirasında bulunan iki katlı evin bodrum katındaki yatak odası içerisinde, muhtemelen elektrik prizinin kısa devre yapması sonucu  yangın çıktı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yatak odasında bulunan bir adet iki kişilik yatak ve şilte, iki adet komodin, bir adet vantilatör, iki adet ahşap kapı tamamen ve oturma odasında bulunan iki adet çek yat, bir adet LCD televizyon, iki adet cam pencere kısmen zarar gördü.

Serhatköy’de Selviler bölgesinde ise, Hüseyin Arpalıklı’ya ait arazi içerisinde henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı çıkan yangında 10 dönümlük tarla içerisinde buluna toplam 110 adet kale balya ve anızlar yanarak zarar gördü. Yangın İtfaiye tarafından söndürüldü.

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU

Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde  dün gece düzenlenen asayiş ve trafik operasyonunda kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 16 kişi  tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontrollerde ise  420 araç sürücüsünden  137’si hakkında ileri işleme gidildi.

Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası dâhilinde düzenlenen asayiş ve trafik operasyonunda ise  kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam yedi  kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontrollerde ise  290 araç sürücüsünden  suç işlediği tespit edilen 137 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 3 araç ise alkollü içki tesiri altında araç kullanma suçundan dolayı trafikten men edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.