banner913
banner932
banner1012

Piknik alanında öldüresiye darp ettiler

banner1020

Bir pastanede buluştuğu Mehmet Cihan Çelik’i piknik alanına götüren Yılmaz Tip burada buluştuğu Nevzat Volkan ve üç kişiyle birlikte Çelik’i ciddi şekilde darp ederek hastanelik etti. Volkan tespit edilerek tutuklanırken diğer dört zanlı aranıyor

banner974
Piknik alanında öldüresiye darp ettiler

banner971

(Kamalı Haber)

Girne-Boğaz Piknik Alanı’nda beş kişi birleşip Mehmet Cihan Çelik’i öldüresiye darp etti. Zanlı Yılmaz Tip, bir pastanede buluştuğu Çelik’i piknik alanına götürdü. Zanlı Tip, Nevzat Volkan ve üç kişi biraraya gelip Çelik’i ciddi şekilde darp etti.Olayın ardından hastaneye kaldırılan Çelik yoğun bakıma alınırken Nevzat Volkan gözaltına alındı.Polis, diğer şahısların arandığını belirtirken zanlı Volkan dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada olayı ve zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 22 Eylül gece saat 04.00 sıralarında Girne-Boğaz bölgesinde soygun, ciddi darp ve kasti hasar suçları işlendiğini ifade etti.Polis, yaşanan olayda Yılmaz Tip isimli şahsın Mehmet Cihan Çelik ile Girne’de bir pastanede buluştuğunu, daha sonra Tip ile Çelik’in konuşmak için Boğaz Piknik Alanı’na gittiklerini söyledi.Polis, zanlı Tip, zanlı Nevzat Volkan ve kimliği henüz belirlenemeyen üç kişinin Çelik’i piknik alanında ciddi şekilde darp ettiklerini ifade etti.Beş kişi tarafından ciddi şekilde darp edilen Çelik’in çenesinin, burnunun ve beş dişinin kırıldığını aktaran polis, yaralanın şuadan özel bir hastanede yoğun bakımda olduğunu söyledi.Polis, zanlı Yılmaz Tip’in olay esnasında Çelik’in cep telefonu aldığını, olay yerinden ayrıldıktan bir süre sonra cep telefonu ile Çelik’in arkadaşlarını arayarak, “Gidin bakın Mehmet öldü mü kaldı mı”dediğini açıkladı.Olaydan sonra zanlı Nevzat Volkan’ın tespit edilerek gözaltına alındığını, zanlı Tip ile diğer üç şahsın arandığını kaydeden polis, meselenin çok ciddi bir mesele olduğunu ifade ederek, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, hakkında soruşturma başlatılan zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.