banner913
banner932
banner1012

Park halindeki araca çarparak sürükledi

banner1020

Dikkatsiz kamyon sürücüsünün anayolda park halinde bulunan salon araca arkadan çarparak metrelerce sürüklediği kazada iki kişi yaralandı

banner974
Park halindeki araca çarparak sürükledi

banner971

Girne – Lefkoşa anayolunun Ciklos mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen kaza yürekleri ağza getirirken, olay yerinden geçenleri şaşkına çevirdi. Ancak korkulanın olmaması sevindirdi. Kazada iki kişi yaralandı.

Kaza, Girne Lefkoşa anayolunun 14-15’inci kilometrelerinde Turan Aslanca yönetimindeki PC 969 plaklı kamyonun  dikkatsizce ilerlediği sırada yolun solunda park halinde bulunan DE 363 plakalı araca arkadan çarparak, metrelerce sürüklemesi ile meydana geldi.

Sürüklenen araç çelik bariyerlere vurarak durabilirken, araç hurdaya döndü. Bu sırada araç içerisinde bulunan Duriye Cömertoğlu ve Saime Ağlar adlı kişiler ise yaralandı.

Kamyon şoförü Turan Aslanca ise polis tarafından sorgulanmak üzere polis karakoluna götürüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.