banner913
banner932
banner1012

Paralar evde, kasa denizde bulundu

banner1020

Mağusa'da meydana gelen Güneşoğlu Benzin İstasyonu hırsızlığı ile ilgili söz konusu işyerinin ofisinden çalınan para kasası İskele Boğazı’nda denizde, paralar ise Süleyman Çelik’in evinde bulundu

banner974
Paralar evde, kasa denizde bulundu

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa'da Güneş Güneşoğlu'na ait “Güneşoğlu Benzin İstasyonu” isimli iş yerinde meydana gelen milyon TL'lik hırsızlık olayında ofis içerisinden sirkat edilen para kasası ile kasa içerisinde muhafaza edilen TL ve Dövizden oluşan yaklaşık 500 bin TL bulundu. 21-22 Temmuz tarihleri arasında konu benzin istasyonuna girerek ofis içerisinde gizli vaziyette bulunan para kasasını sirkat eden Süleyman Çelik ile Mustafa Çelik konu para kasasını Korkuteli köyündeki evlerine götürerek hasara uğratıp açtıktan sonra içerisinde bulunan paralar ile müşteri çeklerini aldılar.

Mesele ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma yürüten Mağusa Polis Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ise sirkat edilen para kasasını denizde paraları ise Süleyman Çelik'in Mağusa'da kirada oturduğu evde buldu.

ZANLI SÜLEYMAN ÇELİK İTİRAFLARDA BULUNDU

Mağusa Polis Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri yürüttükleri soruşturmada Süleyman Çelik'in sirkat ettiği paraların 50 bin TL’sini borçlarına karşılık farklı kişilere verdiğini tespit etti. Yürütülen soruşturmada polisin tespitleri ve teknik takipleri sonucu polise itiraflarda bulunan Süleyman Çelik’in hırsızlığı tek başına yaptığını, kasayı Korkuteli köyündeki evinde açtıktan sonra içerisindeki para ve çekleri aldığını, paraları Mağusa’daki evine sakladığını çekleri ise çalışmakta olduğu Güneş Güneşoğlu'na ait oto galerinin arkasında toprak alanda yaktığını, kasayı ise İskele Boğaz'da denize attığını beyan ettiği öğrenildi.

50 BİN TL KAYIP

Süleyman Çelik'in beyanları doğrultusunda Mağusa’daki evinde arama yapan polis ekipleri Süleyman Çelik'in evinde 143 bin 175 TL, 23 bin 734  Dolar, 1570 Sterlin ve 4 bin 570 Euro nakit para buldu. Paraların muhafaza edildiği para kasası ise İskele Boğaz'da deniz içerisinde bulundu. Elde edilen bilgilere göre sirkat edilen ve bulunan paralarda yaklaşık 100 bin TL'lik açık olduğu, 100 bin TL’nin 50 bin TL’sinin Süleyman Çelik tarafından farklı kişilere verildiği ve geriye kalan 50 bin TL’nin ise arandığı öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.