banner913
banner932
banner1012

Paketçi, topladığı paraları bet ofisinde harcadı

banner1020

Ortaköy’de bir restoranda paketçi olarak çalışan Mikdat Yalçın, müşterilere götürdüğü paketler karşılığında toplamış olduğu 339 TL parayı işyerine teslim etmeyip bet ofisinde harcadı

banner974
Paketçi, topladığı paraları bet ofisinde harcadı

banner971

Evrim KAMALI

Ortaköy bölgesinde faaliyet gösteren Popeys isimli restoranda paketçi olarak çalışan zanlı Mikdat Yalçın götürmüş olduğu paketlere karşın almış olduğu paraları çaldığı gerekçesi ile tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Ömer Daşgın olayla ilgili bulguları aktardı. Daşgın, Ortaköy bölgesinde 4 Aralık 2017 tarihinde paketçi olarak çalıştığı Popeys isimli restorandan müşterilere götürmüş olduğu paketler karşılığında toplamış olduğu toplam 339 TL parayı işyerine teslim etmeyip Bet ofisinde harcadığını söyledi. Polis zanlının ayrıca olayın akabinde polise gelerek yapmış olduğu beyanında Yenikent'te kullanımında bulunan iş yerine ait motor ile paket servis dağıttığı sırada beyaz renk bir araç tarafından önünün kesilip araç içerisinden inen 4 kişi tarafından darp edilip üzerindeki iş yerine ait 340 TL nakit para ile cep telefonunun sirkatedildiğini iddia edip yalan beyanda bulunduğunu belirtti. Polis yapılan ileri soruşturmada zanlının beyanının yalan olduğunun anlaşıldığını ve vermiş olduğu gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini mahkemeye aktardı. Polis memuru Ömer Daşgın mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu ve alınan ifadelerin teyit tekzip edileceğini belirterek zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı ilk etap da 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.