banner913
banner932
banner1012

Otobüste cinsel taciz

banner1020

Lapta- Girne dolmuşu içerisinde önceki gün bir kadına cinsel tacizde bulunan Pakistan uyruklu Mohammad Arsalan, cezaevine gönderildi

banner974
Otobüste cinsel taciz

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de önceki gün toplu taşıma aracında N.A.P isimli kadına cinsel tacizde bulunan Pakistan uyruklu Mohammad Arsalan dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mahmut Borucu, zanlı Mohammad Arsalan’ın önceki gün “Cinsel saldırı” suçundan tutuklandığını söyledi.

Polis memuru Mahmut Borucu, cinsel saldırı olayının önceki gün saat 18.00 sıralarında Lapta- Girne dolmuşu içerisinde meydana geldiğini söyledi. Borucu, zanlı Arsalan aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirterek, Arsalan’ın ülkede çalışma izinli olarak bulunduğunu ve bir akrabasının yanında kaldığını kaydederek, uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 3 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 30 bin TL kefalet senedi imza ederek serbest bırakılmasına karar verdi. Ancak mahkemenin teminat şartlarını yerine getiremeyen Arsalan, davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderildi.

Elde edilen bilgilere göre, zanlının N.A.P. isimli kadının arka koltuğunda olduğunu, kadının göğüslerine dokunarak taciz ettiği ve genç kadının çığlık attığı öğrenildi. Yaşanan taciz olayı üzerine dolmuştaki yolcuların zanlıyı yakalayıp polise teslim ettiği kaydedildi. Girne’de bir otelde bulaşıkçı olarak çalışan zanlı cezaevine gönderildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.