banner913
banner932
banner1012

Otel odasında kokain zulası

banner1020

Girne’de Litvanya uyruklu Andrejs Sprogis’in kaldığı otel odasında 24 gram kokain ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan paralar bulundu

banner974
Otel odasında kokain zulası

banner971

Evrim KAMALI

Girne’de alınan ihbar üzerine Litvanya uyruklu zanlı Andrejs Sprogis’in kalmakta olduğu otel odasına gerçekleştirilen operasyon sonucunda kokain türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Tutuklanan zanlı dün tutukluluk süresi talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Cemal Ramiz olayla ilgili bulguları aktardı. Ramiz, huzurda bulunan Litvanya uyruklu zanlı Andrejs Sprogis’in alınan ihbar üzerine 25 Nisan 2017 tarihinde, 18.00-18.30 saatleri arasında, Alsancak’ta kalmakta olduğu otel odasına uyuşturucu operasyonu yapıldığını söyledi. Polis gerçekleştirilen operasyon neticesinde konu oda içerisinde, yaklaşık 24 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerinde madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet kaşık, naylon parçası, hassas terazi, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet 20 TL nakit para ile uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 1300 TL ile 350 Stg para bulunarak emare yapıldığını ifade etti. Polis zanlıdan yapılan sorgulamada ise kokaini 35 gram olarak 21 Nisan’da Güney Kıbrıs’tan ithal ettiği yönünde ifade verdiğini belirtti. Polis memuru Cemal Ramiz zanlının ayrıca getirmiş olduğu uyuşturucu maddenin bir kısmını başka şahıslara verdiği itirafında bulunduğunu da kaydetti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini aranan başka şahıslarda olduğunu belirterek ilk etap da zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının 2 gün süre ile soruşturma maksatlı poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.