banner913
banner932
banner1012

Otel aşcısı mutfağı boşalttı

banner1020

Lapta’da bir otelin mutfağında aşçı olarak çalışan Abdurrahman Baz, hotelden 10 kilo hellim ile 5 kilo kuru üzüm çaldı. Mahkemeye çıkarılan Baz, “Ben satmak için çalmadım, param yoktu memleketime götürecektim” dedi

banner974
Otel aşcısı mutfağı boşalttı

banner971

(Kamalı Haber)

Lapta’da bir otelin mutfağında aşçı olarak çalışan Abdurrahman Baz, 10 kilo hellim ve 5 kilo kuru üzüm ile çaldığı gerekçesi ile tutuklanarak dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Adnan Kardeşler mahkemede verdiği ifadede zanlının “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Adnan Kardeşler, zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını yapılan aramada ise depo altında gizlenmiş 10 kilo hellim, evde ise 5 kilo kuru üzümün bulunarak emare alındığını söyledi.

Kardeşler, zanlının yapılan sorgulamada işlediği suçu itiraf ettiğini ifade ederek soruşturmanın henüz tamamlanmadığını söyleyerek 3 gün tutukluluk talebinde bulundu. Polisin tutukluluk talebinin ardından öz hakkı alan zanlı Baz, hellim ve kuru üzümü satmak için çalmadığını belirterek “Ben satmak için çalmadım, param yoktu memleketime götürecektim” dedi.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın aydınlatılması için Baz’ın soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını karar verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.