banner913
banner932
banner1012

Önce küfür etti sonra boğazını sıktı

banner1020

Girne-Zeytinlik bölgesinde Sedat Dadük isimli kişi, iş arkadaşı 38 yaşındaki kadına cinsel içerikli küfürler yağdırdığı ve boğazını sıkarak darp ettiği iddiasıyla tutuklandı

banner974
Önce küfür etti sonra boğazını sıktı

banner971

Evrim KAMALI

Girne-Zeytinlik bölgesinde önceki gün meydana gelen olayda Sedat Dadük isimli zanlının iş arkadaşı 38 yaşındaki G.Y., isimli kadına cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. Polis tarafından gözaltına alınan ve hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.Polis, zanlının önceki gün iş arkadaşı G.Y.’den kullanmak için cep telefonunu istediğini, alamayınca da cinsel içerikli küfürler yağdırdığını ve boğazını sıkarak darp ettiğini söyledi. Zanlının şikayet üzerine gözaltına alındığını, hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.Mahkeme, zanlının 2 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 20 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması, 50 bin TL şahsi kefalet imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.