banner913
banner932
banner1012

Önce kaçtı sonra geri döndü

banner1020

banner974
Önce kaçtı sonra geri döndü

banner971

 

(Kamalı Haber)

Lefkoşa’da Yiğitler Burcu Parkı bölgesinden telleri atlayarak Güney Kıbrıs’a giden ancak pişman olup hemen geri dönerek polise teslim olan Pakistanlı Muhammed Nasiri dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis memuru Aytan Özoğlu, zanlının birinci derece askeri yasak bölgeyi ihlal suçundan tutuklandığını söyledi. Zanlının dün gece saat 01. 30 sıralarında lefkoşa’da Yiğitler Burcu Parkı bölgesinden tellerden atlayarak Güney Kıbrıs’a yasa dışı yollardan geçtiğini kaydeden polis, zanlının yarım saat sonra Ledra Palace Sınır Kapısı’na gelerek polise teslim olduğunu ifade etti. Zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, Pakitanlı ve ülkede kaçak olduğunu belirten polis, davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlıyı tutuklu yargılanmak üzere 1 ay süreyle cezaevine gönderdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.