banner913
banner932
banner1012

Önce araca çarptı, sonra işyerine daldı

banner1020

Kaymaklı bölgesinde dün akşamüzeri dikkatsiz sürücü, park halindeki araca çarptıktan sonra kontrolsüzce cadde üzerinde bulunan işyerinin vitrin camını kırarak işyerine daldı

banner974
Önce araca çarptı, sonra işyerine daldı

banner971

Murat Aslan

Lefkoşa’da dün akşamüzeri meydana gelen ilginç kaza görenleri hayrete düşürürken, kazada yaralanan olmaması sevindirdi.

Kaza, Kaymaklı bölgesinde saat 16.15 sıralarında Haşim Bey Sokak üzerinde doğu istikametine doğru dikkatsizce ilerlemekte olan Lefkoşa’da sakin 78 yaşındaki Erol Maypa yönetimindeki HD 642 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yaşandı.

Maypa’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu o esnada yol kenarında park halinde olan Nevgül Dorak’a ait JD 584 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan JD 584 plakalı araç yine yol kenarında park halinde bulunan Mustafa Ünver’a ait MY 874  plakalı aracın arka kısmına çarptı.

Bu arada  Erol Maypa yönetimindeki HD 642 plakalı araç kontrolsüz bir şekilde yoluna devam ederek Cuma Yapı ve Taahüt İşleri Ltd. isimli işyerinin vitrin camına çarpıp işyerine girerek duvara vurarak durdu.

Yaşanan kaza sonucunda yaralanan olmazken, araçlarda  ve işyerinde büyük çapta hasar meydana geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.