banner913
banner932
banner1012

Ölümlü kazaya kiralık araç da karıştı

banner1020

Polis, önceki gün Geçitkale-Tatlısu anayolunda meydana gelen ve 78 yaşındaki Hafız Ali Genç’in ölümüne neden olan trafik kazasına kiralık bir aracın da karıştığı ortaya çıktı. Kazaya karışan iki aracın sürücüleri tutuklandı

banner974
Ölümlü kazaya kiralık araç da karıştı

banner971

Polis, önceki gün Geçitkale-Tatlısu anayolunda meydana gelen ve 78 yaşındaki Hafız Ali Genç’in ölümüne neden olan trafik kazasına kiralık bir aracın da karıştığını belirledi. Trafik kazasına karışan 2 aracın sürücüleri, dün sabah mahkemeye çıkarılarak haklarında 3’er gün tutukluluk emri alındı.

Önceki gün 11.00 sıralarındaki kazada, 33 yaşındaki Hessam Salahi yönetimindeki ZRA 456 plakalı salon araç, Tatlısu istikametine seyrettiği sırada, önünde aynı istikamette seyreden 46 yaşındaki Ziya Tunaç yönetimindeki EK 685 plakalı jeep aracı geçmek için yolun sağına geçti.

O esnada karşı istikametten gelmekte olan 55 yaşındaki Kamil Genç yönetimindeki JB 432 plakalı salon araç ise, ZRA 456 plakalı salon araca çarpmamak için yolun sağına geçtiği sırada Ziya Tunaç yönetimindeki araç ile çarpıştı.

Kaza sonucu JB 432 plakalı salon araçta yolcu olarak bulunan Hafız Ali Genç kaldırılmış olduğu Gazimağusa Devlet Hastanesinde almış olduğu yaralara dayanamayarak yaşamını yitirdi.

EK 685 plakalı araç sürücüsü ve araçta yolcu bulunan Osman Cepeoğlu, Altuğ Tatlısu Lefkoşa Devlet Hastanesinde; JB 432 plakalı araç sürücüsü Kamil Genç ise Gazimağusa Devlet Hastanesinde görmüş oldukları tedavilerden sonra taburcu oldu.

ZRA 456 plakalı araç sürücüsü Hessam Salahi ve JB 432 plakalı araç sürücüsü Kamil Genç hakkında, bugün çıkarıldıkları mahkemede, 3’er gün tutukluluk emri alındı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.