banner913
banner932
banner1012

Öğrenci yurdunda hintkeneviri yetiştirdiler

banner1020

Mağusa’daki Akdeniz Öğrenci Yurdu’nda bir odaya operasyon düzenleyen narkotik polisi, 10 kök hintkeneviri ele geçirdi. Meseleyle ilgili iki öğrenci tutuklandı

banner974
Öğrenci yurdunda hintkeneviri yetiştirdiler

banner971

Gamze PİR BAYKUR

PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar üzerine harekete geçerek Mağusa’da bulunan Akdeniz Öğrenci Yurdu’nda bir odaya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucunda 10 kök Hintkeneviri bitkisi geçirildi. Elde edilen bilgilere göre, dün öğlen saatlerinde narkotik ekipleri tarafından Akdeniz Öğrenci Yurdundaki yurt odasına düzenlenen operasyonda bilgisayar masası üzerinde ve pencere dışında 2 ayrı saksı içerisinde çeşitli boylarda toplam 10 kök Hintkeneviri bitkisi tespit edildi. Yurt odasında Hintekeneviri bitkisi ziraati yapan yabancı uyruklu 2 öğrenci ise tutuklandı. Tutuklanan zanlıların bugün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.