banner913
banner932
banner1012

Nihayet bunu da gördük

banner1020

Gazimağusa’da bir vatandaş herkesin gözü önünde arabası sürekli arıza yaptığı gerekçesiyle arabayı Mağusa Hisarlarından aşağıya attı

banner974
Nihayet bunu da gördük

banner971

 

Murat ASLAN

Gazimağusa’da dün öğle saatlerinde görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Ercüment Saldıray isimli vatandaş dün öğle saatlerinde herkesin gözü önünde arabasını Mağusa Hisarlarından aşağıya attı.

Bu olay sonrası çevredeki vatandaşlar Saldıraya bunu neden yaptığını sorması üzerine ‘zaten çok arıza yapardı’ diye cevap verdiği bildirilirken, vatandaşlar arızalı olanın sadece araba değil bu kişinin de olduğunu iddia ettiler.

Olay yerinde bulunan bazı kişilerin Saldırıya "gel seni bir doktora getirelim" demesine karşılık vatandaşın ‘yok ben tamamım’ dediği kaydedildi. Saldıray olayın ardından sorgulanmak üzere gözaltına alındığı bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.