banner913
banner932
banner1012

Neyin hesaplaşması?

banner1020

Mağusa, dün sabaha yakın korkunç saldırılarla sarsıldı. Salamis yolunda faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Cengiz Salih Soykök ile Sahap Eisapour’un yaptığı Big Boss isimli işyeri, yanıcı madde dökülerek yakıldı. Çıkan yangın sırasında binada bulunan ve Eisapour'un eşinin amcası olduğu öğrenilen İran uyruklu 65 yaşındaki Ali Rezay Rasekh alevler arasında feci şekilde yanarak can verdi. Saldırılar bununla sınırlı kalmadı. Big Boss’un kundaklandığı saatlerde yine Mağusa’da dört adet araç yakıldı. Kundaklama sonucu Umut Ayman’a ait araç tamamen yanarken, Kerim Şener’e, Ertaç Ercan’a ve Turan Evran’a ait araçlar da zarar gördü

banner974
Neyin hesaplaşması?

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa'da faaliyet gösteren “BigBoss” isimli iş yeri dün sabaha karşı kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından muhtemelen yanıcı madde dökülmek suretiyle kundaklandı. Dün sabaha karşı saat 03:55'te meydana gelen kundaklama sırasında ise Cengiz Salih Soykök ile Sahap Eisapour'un işletmeciliğini yaptığı “BigBoss" isimli iş yeri içerisinde bulunan ve Eisapour'un eşinin amcası olduğu öğrenilen 65 yaşındaki İran vatandaşı Ali Rezay Rasekh yanarak feci şekilde can verdi. İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren “BigBoss” isimli iş yeri tamamen yanarken konu iş yerinin bulunduğu apartmandaki daireler ise duman ve isten dolayı zarar gördü.

EŞ ZAMANLI OLARAK 4 ARABA DA KUNDAKLANDI...

Dün sabaha karşı saat 03:55'te “BigBoss" isimli iş yerinin kundaklandığı esnada  Truva Sokakta ise Umut Ayman'a ait olan ancak konu iş yerinin eski işletmecisi  Mehmet Cenk Serim'in kullanımında bulunan GA 025 plakalı Range Rover marka jip araç da kundaklandı. Elde edilen bilgilere göre GA 025 plakalı araç saat 03:50'de kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından muhtemelen üzerine yanıcı madde dökülmek suretiyle ateşlenerek yakıldı. GA 025 plakalı aracın ateşe verilmesinden dolayı araç tamamen yanarken çevrede bulunan Kerim Şener’e ait JV 202 plakalı araç, Ertaç Ercan’a ait ME 259 plakalı araç ile Turan Evran’a ait HK 667 plakalı araçlar da alevlerden dolayı kısmen zarar gördü.

Mağusa'da dün sabaha karşı eş zamanlı meydana gelen ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kundaklama meselesiyle ilgili olarak polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye alarak zanlı veya zanlıları tespit etmeye çalışıyor.

 “BigBoss” isimli iş yeri içerisinde bulunan ve yanarak feci şekilde can veren Ali RezayRasekh’in cansız bedeni Mağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Dün akşam saatlerinde yapılan otopside ilk bulgulara göre Rasekh'in dumandan zehirlenerek ve yanarak öldüğü tespit edildi. Ancak kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmek üzere ceset üzerinden doku örneklerinin alındığı öğrenildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.