banner913
banner932
banner1012

Müşterilerden aldığı paraları zimmetine geçirdi

banner1020

Lefkoşa’da Can Turizm’de çalıştığı sırada müşterilerden şirket adına topladığı 11 bin 100 TL ve beş bin Euro nakit parayı şirket muhasebesine ödemeyerek zimmetine geçiren Rahmi Yeşilkanat tutuklandı

banner974
Müşterilerden aldığı paraları zimmetine geçirdi

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Can Turizm” isimli iş yerimde çalışan zanlı Rahmi Yeşilkanat şirket adına toplamış olduğu paraları çalması üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Vasıf Çağrıbey olayla ilgili bulguları aktardı. Çağrıbey huzurda bulunan zanlı Rahmi Yeşilkanat’ın Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Can Turizm” isimli iş yerinde çalıştığı sırada Temmuz 2017 tarihinde müşterilerden şirket adına toplamış ilk hesaplamalara göre 11 bin 100 TL ve 4980 Euro nakit parayı şirket muhasebesine ödemeyerek çaldığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının çalmış olduğu miktarın artmasının muhtemel olduğunu belirterek soruşturma maksatlı ilk etap da 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının soruşturma maksatlı 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.