banner913
banner932
banner1012

Motor kazasında biri ağır 3 yaralı

banner1020

Çayırova yakınlarında bu sabah yaşanan motor kazasında motosiklette yolcu olarak bulunan Adem Yeran ağır yaralandı

banner974
Motor kazasında biri ağır 3 yaralı

banner971

Ülkeye motoruyla gezi için gelen motosiklet sürücüsü Onur Girti ve motosiklette yolcu olarak bulunan Adem Yeran, bu sabah saat 10.45 sıralarında Çayırova sakini Ayşe Rıylı'nın kullandığı araca çarptı.
Çarpışmayla birlikte Girti ve Yeran motosikletten savruldu. Ateş alan motosiklet tamamen yanarken kazaya karışanlar Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Motosiklette yolcu olarak bulunan Adem Yeran'ın sağlık durumunun kritik olduğu ifade edildi.
Kaza nasıl oldu?
Bafra - Çayırova anayolunda Bafra istikametine giden 34 VT 2985 plakalı motosiklet, yolun sağına geçerek karşı yönden gelen BS 585 plakalı arabayla çarpıştı. Çarpışma sonucu motosiklet alev aldı.
Araba şoförü Ayşe Riyli hafif yaralanırken, motorda yolcu olarak bulunan Adem Yeran ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.