banner913
banner932
banner1012

Mısırlı öğrenci uyuşturucuyla yakalandı

banner1020

Mısır uyruklu Nadir Hassan Marzouk, öğrenci statüsünde Ercan Havalimanı’ndan giriş yapmak isterken bavulunda uyuşturucuyla yakalandı

banner974
Mısırlı öğrenci uyuşturucuyla yakalandı

banner971

 

Evrim KAMALI

Ülkemize Ercan Havalimanı’ndan öğrenci statüsünde gelen ve tasarrufunda uyuşturucu madde bulunan Mısır uyruklu zanlı Nadir Hassan Marzouk, tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Murat Döşenci olayla ilgili bulguları aktardı. Döşenci zanlı Nadir Hassan Marzouk’un ülkemize 5 Eylül tarihinde saat 11.00 raddelerinde öğrenci statüsünde giriş yapmak istediği esnada devriye gezen narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edildiğini ve bavulu içerisinde yapılan aramada şeffaf naylona sarılı yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının soruşturma maksatlı ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.