banner913
banner932
banner1012

Mezarlıkta voyvodalık

banner1020

Lefkoşa Mezarlığı’nda aralarında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada, A.K’yi darp edip, sol göz yuvarının kırılmasına neden olan Mustafa Kamburoğlu ve Erdal Kalkan tutklandı

banner974
Mezarlıkta voyvodalık

banner971

 

(Kamalı Haber)

Lefkoşa mezarlığında aralarında kız meselesi yüzünden çıkan tartışma neticesinde A.K isimli şahsı sol göz yuvarının kırılmasına neden olan zanlılar Mustafa Kamburoğlu ve Erdal Kalkan tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili yeminli şahadet veren polis memuru İzlem Civisilli olayla ilgili bulguları aktardı. Civisilli, zanlılar Mustafa Kamburoğlu ve Erdal Kalkan’ın  27 Ağustos’ta saat 18.00’de Lefkoşa Mezarlığı’nda aralarında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada, A.K’yi darp edip, sol göz yuvarının kırılmasına neden olduklarını söyledi. Polis zanlıların aynı gün tutuklandıklarını belirterek, 28 Ağustos’ta müştekinin muayene raporunda sol göz yuvarının kırık olduğunun belirlendiğini mahkemeye aktardı. Zanlıların  suçlamaları kabul etmediklerini belirten polis memuru Civisilli, ilerde görüşülecek davalarında hazır olmalarını sağlamak maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad, davalarında hazır olmalarını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, KKTC vatandaşı ikişer kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunmaları koşuluyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.   

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.