banner913
banner932
banner1012

Mehmet Salih Sucuoğlu askeri törenle defnedildi

banner1020

banner974
Mehmet Salih Sucuoğlu askeri törenle defnedildi

banner971

Sağlık Eski Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun babası, KKTC’nin eski bürokratlarından Mehmet Salih Sucuoğlu dün son yolculuğuna uğurlandı.

Eski mücahit komutanlarından olan ve İskan Bakanlığı müsteşarlığı görevini uzun yıllar sürdüren Mehmet Salih Sucuoğlu,  İsmail Safa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından, askeri törenle Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Akıncı ile Ulusal Birlik Partisi milletvekilleri katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat TASALI / ANKARA - 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Vatanı için canını ve ailesini esirgemeyecek şekilde mücadele eden büyük insan, 26 yıllık tanışıklığımız süresince bana ve aileme eşi Sonay hanımla daima örnek olan büyüğümüzü kaybetmenin acısı içindeyiz. Allah mekanını cennet eylesin.