banner913
banner932
banner1012

Marketten parfüm çaldı

banner1020

Libyalı bir öğrenci, Erülkü Süpermarket içerisinden kozmetik ürünü çaldı

banner974
Marketten parfüm çaldı

banner971

Evrim KAMALI

Erülkü Süper Market içerisinden kozmetik ürünü çalan Libya’lı öğrenci Mohammed Msoud tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ercan Kunduracı olayla ilgili bulguları aktardı. Kunduracı huzurda bulunan zanlı Mohammed Msoud’un 12 Ocak tarihinde saat 18.00 sıralarında Erülkü Süper Market isimli iş yeri içerisinde müşteri olarak bulunduğu sırada kozmetik ürünleri reyonunda satılan bir adet 45 TL değerindeki Adidas marka parfümü alıp ödeme yapmadan dışarı çıkmak istediği sırada tespit edilerek görevliler tarafından yakalandığını söyledi. Kunduracı olayın polise aktarılması üzerine olay tutuklanan zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ve aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirtti. Polis zanlının Libya vatandaşı olduğunu ve ülkemizde öğrenci statüsünde bulunduğunu söyleyerek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Hale Dağlı zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması ve haftada 1 gün ispati vücut etmesi koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.