banner913
banner932
banner1012

Market faresi, suç makinesi çıktı

banner1020

Gönyeli’de geçtiğimiz haftalarda başka bir şahısla bir markete girerek hırsızlık yapan ve yakayı ele veren yaşındaki A.E’nin Girne-Karşıyaka’da benzer suçlar işlediği tespit edildi

banner974
Market faresi, suç makinesi çıktı

banner971

Evrim KAMALI

Gönyeli’de geçtiğimiz haftalarda başka bir şahısla bir markete girerek hırsızlık yapan ve Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis ekipleri tarafından yakalanan 17 yaşındaki A.E’nin Girne-Karşıyaka’da benzer suçlar işlediği ortaya çıktı. A.E’nin alınan parmak izleriyle, Karşıyaka’da hırsızlık yapılan işyerlerinden alınan parmak izlerinin uyuşması sonucu ortaya çıkan meselede, kısa bir süre önce Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde teminatla ilerde yargılanmak üzere serbest bırakılan çocuk zanlı, Lapta Polisi tarafından tutuklanarak dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

KAPALI OTURUM YAPILDI

Türkmenistan uyruklu çocuk zanlının daha önceden kalan iki ayrı suç dosyası daha olduğu öğrenildi. Yargıç kapalı oturum yaptı. Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, çocuk zanlının 17 yaşından küçük olması nedeniyle dava kapalı oturumda görüşüldü. Edinilen bilgide Lapta Polisi, bölge birçok benzeri faili meçhul dükkân açma suçları olması nedeniyle, bunları araştırmak için, çocuk zanlı hakkında 3 gün tutukluk talep etti. Yargıç Mesut Mesutoğlu’nun da bu talebe onay verdiği öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.