banner913
banner932
banner1012

Makas atan araç kazaya neden oldu

banner1020

Lefkoşa’da dört aracın kazaya karışmasına sebebiyet veren ticari araç sürücüsü "bildiğiniz yere şikayet edin" diyerek olay yerinden uzaklaştı

banner974
Makas atan araç kazaya neden oldu

banner971

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde önceki gün dört aracın kazaya karışmasına sebebiyet veren TNZ 097 plakalı ticari araç sürücüsü "bildiğiniz yere şikayet edin" diyerek olay yerinden uzaklaştı.

Kazaya karışan bir sürücü olayı şöyle anlattı;

Akşam üzeri saat 18.45 sularında Lefkoşa Dr.Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde Kıbrıs gazetesi ışıklarından Göçmenköy ışıkları istikametine seyir halindeydik. TNZ 097 plakalı siyah ticari araç Kıbrıs Gazetesi ışıklarından itibaren sürekli makas yaparak ilerlemeye başladı. Ben yolun sağında ilerliyordum. Araçta kızım ve eşimde vardı ve süratli değildik. Siyah araç bir ara bizim önümüze geçti daha sonra tekrar sol yaptı. Önündeki araçlar yavaşlayınca bu sefer tekrar sağ yaptı ve önüme kırdı. Ben çarpmamak için durdum ve arkamdan gelen araç ise duramayarak bize çarptı. Tek tesellim arkada emniyet kemeri bağlı olan kızıma herhangi bir şey olmamasıydı. Araçtan indiğimizde ticari aracın şoförüne neden makas atarak gittiğini sorduk ve “sen de yavaş gelseydin” gibi bir cümle kurdu. O esnada önündeki araçların da kaza yaptığını gördüm. Ticari taksinin önündeki PS 903 plakalı aracın şoförü ise kendisini  taciz ettiğini ve dikkatinin dağılmasına neden olduğunu, önünde trafik sıkışıklığında aniden duran jeep araca hafif çarpmasına neden olduğunu söyledi.

Kazaya karışan araçların sürücüleri, daha sonra TNZ 097 plakalı ticari taksinin şoförüne durması ve polisin geleceğini söylemesi üzerine aracı durdurmayarak ve kolunu dışarı çıkararak 'bildiğiniz yere şikayet edin' diyerek olay yerinden uzaklaştığını ve bu gücü nereden bulduklarını merak ettiklerini belirttiler

 Polisin gelmesiyle yapılan rapor ve tetkiklerin ardından araç sürücüleri Polis Genel Müdürlüğü Trafik Devriye amirliğine şikayette bulunarak yolda makas atan TNZ 097 plakalı taksi şoförü hakkında şikayetçi oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.