banner913
banner932
banner1012

Mağusa ve Güzelyurt’ta asayiş operasyonu

banner1020

Gazimağusa ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik operasyonu düzenleyen polis ekipleri her iki bölgede toplam 262 araç sürücüsüne ceza kesti

banner974
Mağusa ve Güzelyurt’ta asayiş operasyonu

banner971

Polis, önceki akşam Gazimağusa ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik operasyonu düzenleyerek bet ofislerini, gece kulüplerini, terk edilmiş binaları, suç işleme oranı yüksek yerleri, alkollü içki satışı yapan yerler ve kumarhaneleri kontrol etti; trafikte denetimler yaptı.
Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, Gazimağusa Polis Müdürlüğü ekiplerinin 18.00-02.00 saatleri arasındaki operasyonunda, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 15 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Gazimağusa’daki operasyonda trafik ekipleri 750 aracı kontrol etti ve suç işlediği tespit edilen 206 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gitti.
Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasındaki operasyonda kontrol edilen kahvehaneler, bet ofisleri, gece kulüpleri ve alkollü içki satışı yapan yerlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Trafik ekiplerinin denetimlerinde 263 aracın kontrol edildiği ve bunlardan 56’sının sürücüsü hakkında ileri işleme gidildiği belirtildi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.