banner913
banner932
banner1012

Mağusa limanında beş kilo kaçak tütün

banner1020

banner974
Mağusa limanında beş kilo kaçak tütün

banner971

CÖŞ ekipleri, Mersin’den Mağusa Limanı’na gelen bir yolcu gemisi ile gemiden inen araçlar ve yolcularda arama yaptı. Aramalarda dört kişinin tasarrufunda ithali yasak toplam beş kilo tütün bulundu

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi (CÖŞ), denetimlerini sıklaştırdı. Mağusa Limanındaki denetimlerini de sıklaştıran CÖŞ ekipleri dün sabah Mersin’den Mağusa Limanına gelen “Bozcaada” isimli yolcu gemisi ile gemiden inen araçlar ve yolcularda arama yaptı. CÖŞ ekipleri tarafından yapılan detaylı aramalarda bir kişinin tasarrufunda 1 galon mazot ile 4 kişinin tasarrufunda ise ithali yasak toplam 5 kilo tütün bulundu. Konu mazot ve tütünlere el konulurken mal sahiplerine ise Gümrük Dairesi tarafından ceza kesildi. CÖŞ ekipleri “Bozcaada” isimli yolcu gemisinin boşalmasının ardından gemide de arama yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.