banner913
banner932
banner1012

Mağdurken suçlu pozisyonuna düştüm

banner1020

Haspolat’ta 18 Kasım tarihinde arabası yakılarak zarara uğratılan Ferdi Celepçi, aracını yakan Umur Köylü’nün mahkemede söylediklerinin doğru olmadığını dile getirerek, “Mağdurken suçlu durumuna düşürüldüm” dedi

banner974
Mağdurken suçlu pozisyonuna düştüm

banner971

Evrim KAMALI

Haspolat bölgesinde 18 Kasım tarihinde arabası yakılarak zarara uğratılan müşteki Ferdi Celepçi’den açıklama geldi. Celepçi olayın gazetelere yansıdığı gibi olmadığını ve olaya konu olan kadının kendi eski eşi olduğunu söyledi.

Ferdi Celepçi eski karısının kendisi ile yaşarken zanlı Umur Köylü’ye kaçtığını daha sonra pişman olup akrabalık bağları olmasının da etkisi ile kendisinden yardım istediğini ve onun yardımı ile annesine geri döndüğünü söyledi. Kendisi ile hiçbir şekilde barışmadığını sadece çocuklarının annesi olduğu için yardım ettiğini belirterek hamile bırakmasının da söz konusu olmadığını söyledi. Celepçi bu nedenle basına yansıyan “kendisini hamile bıraktı, eski koca da kızdı” gibi haberlerin gerçek olmadığını eski kocanın kendisi olduğunu belirtti.

Celepçi “Olayın basına bu şekilde yansıması da mağdurken beni suçlu pozisyonuna soktu” diyerek gerçeklerin kamuoyunun bilgisine gelmesi için açıklama yaptığını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.