banner913
banner932
banner1012

Magandalık!

banner1020

Lapta’da çıkan kavgada beş kişiyle birlikte isminin baş harfleri T.G. ve O.Ç.’yi ciddi şekilde darp edip, T.G.’nin burnunu ve dişini kıran Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık tutuklandı

banner974
Magandalık!

banner971

Lapta’da geçtiğimiz akşam çıkan kavgada 4-5 kişiyle birlikte isminin baş harfleri T.G. ve O.Ç.’yi ciddi şekilde darp edip, T.G.’nin burnunu ve ön dişini kıran Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık, şikâyet üzerine tutuklandı. İki zanlı dün tutukluluk talebiyle, Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Lapta Polis Karakolu’nda görevli Polis Memuru Mustafa Güneş, zanlılar Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık’ın “vahim zarar” suçundan tutuklandıklarını söyledi. Güneş, 16 Temmuz akşamı saat 21.30 sıralarında, zanlıların, henüz tespit edilemeyen 4-5 kişiyle birlikte, T.G. ve O.Ç’nin vücutlarının muhtelif yerlerine tekme ve yumruk vurarak ciddi şekilde darp ettiğini belirtti. Güneş, T.G. ve O.Ç’nin kendi imkânlarıyla Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne gittiklerini ve orada yapılan muayenede, T.G.’nin ön dişi ve burun kemiğinin kırıldığının tespit edildiğini ifade etti.

T.G. ve O.Ç’nin şikâyeti ve verdikleri ifadeler doğrultusunda Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık’ı tutukladıklarını kaydeden Güneş, zanlıların olay yerinde olmadıkları iddia ettiklerini söyledi. Polis memuru Mustafa Güneş, soruşturmanın yeni başladığını, henüz tespit edilemeyen zanlılar olduğunu, alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu, kavgayla bağlantılı 5 kişinin daha arandığına dikkati çekerek zanlıların 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.