banner913
banner932
banner1012

Lokmacı Kapısında uyuşturucu ile geçecekti

banner1020

Zanlı Fuat Karabela, Lefkoşa’da Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan ülkemize giriş yapmak istediği sırada şüpheli hareketleri nedeni ile polis tarafından üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 5 gram uyuşturucu bulundu

banner974
Lokmacı Kapısında uyuşturucu ile geçecekti

banner971

(Kamalı Haber) 
Lefkoşa’da Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC'ye tasarrufundaki uyuşturucu madde ile giriş yapmaya çalışırken yakalanan zanlı Fuat Karabela tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ozan Özder olayla ilgili bulguları aktardı. Özder huzurda bulunan zanlı Fuat Karabela’nın 18 Eylül tarihinde saat 20.30 raddelerinde Lefkoşa’da Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan ülkemize giriş yapmak istediği sırada şüpheli hareketleri nedeni ile polis tarafından üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, sırt çantası içerisinde yaklaşık 5 gram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare yapıldığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini söz konusu uyuşturucu maddeyi Güney Kıbrıs’tan ismini bilmedi bir şahıstan aldığını ve çantasına koyarak KKTC’ye giriş yapmak istediği itirafında bulunduğunu belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini alınan ifadenin teyit ve tekzip edileceğini belirterek 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gulbeyaz - 7 yıl önce
Sankide adam oldurdu yada eroin veya bonzai ile yakalandi ammada abarttiniz isinize nasil gelirse oyle davraniyorsunuz o kadar pislik donerken abartacak bir bunu mu buldunuz yaziklar olsun....