banner913
banner932
banner1012

Liz’den uyuşturucu ile geçişe izin yok

banner1020

Ülkemize 26 Eylül tarihinde, saat 14.30 sıralarında, giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edilen zanlı Mehmet Durmuş Bekan‘ın üzerinde 2 gram ağırlığında uyuşturucu bulundu

banner974
Liz’den uyuşturucu ile geçişe izin yok

banner971

(Kamalı Haber)
Ülkemize Ercan Havaalanından tasarrufundaki uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken yakalanan zanlı Mehmet Durmuş Bekan dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ozan Özder olayla ilgili bulguları aktardı. Özder huzurda bulunan zanlı Mehmet Durmuş Bekan‘ın ülkemize 26 Eylül tarihinde, saat 14.30 sıralarında, giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada tasarrufunda yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verdiğini ve teyit edilmesi gerektiğini belirterek zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.