banner913
banner932
banner1012

Lemar’da kasiyer hırsızlığı

banner1020

Karaoğlanoğlu bölgesindeki Lemar markette kasiyer olarak çalışan Feray Melisa Temli, kredi kartı ve bankamatikle ile ödeme yapan müşterilerin, kasadan ayrıldıktan sonra bazı ürünlerin satışını iptal edip, 587 TL çaldı

banner974
Lemar’da kasiyer hırsızlığı

banner971

Evrim KAMALI

Girne-Karaoğlanoğlu bölgesinde kasiyer olarak çalışan Feray Melisa Temli, müşterilerden kart ile aldığı ödemelerin bazılarını iptal ederek, para çaldığı öne sürüldü. Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Polis,Ekim-Kasım ayları 2017 tarihinde meydana gelen olayda, Karaoğlanoğlu bölgesinde faaliyet gösteren bir markette kasiyer olarak çalışan zanlının, kredi kartı ve bankamatikle ile ödeme yapan müşterilerin, kasadan ayrıldıktan sonra bazı ürünlerin satışını iptal edip, 587 TL çaldığını söyledi. Zanlının şikâyet üzerine gözaltına alındığını, hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, çalınan miktarın artabileceğini de belirterek zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.