banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’da infial

banner1020

Lefkoşa Taşkınköy bölgesinde birlikte ikamet ettiği öz kızlarına cinsel tacizde bulunan Hataylı sapık M.B.Y tutuklandı

banner974
Lefkoşa’da infial

banner971

(Kamalı Haber)

 Lefkoşa Taşkınköy bölgesinde birlikte ikamet ettiği öz kızlarına cinsel tacizde bulunan Hataylı sapık M.B.Y tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Hamza Tarman olayla ilgili bulguları aktardı. Tarman huzurda bulunan zanlı M.B.Y’ninkendi öz kızlarını 2013 yılından belli taciz ettiğinin tespit edildiğini söyledi. Polis zanlının tacizlerin başladığı 2013 yılında 11 – 14 yaşlarında olan günümüzde ise 14-17 yaşlarında olan öz kızlarını farklı zamanlarda evde yalnız oldukları esnada birçok kez soyarak cinsel taciz ettiğini söyledi. Polis müşteki kızların zanlı tarafından taciz edildiklerini annelerine anlatması üzerine olayın polise 21 Ocak tarihinde bildirilmesi üzerine tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. Polis memuru Hamza Tarman mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın yeni olduğunu bu durumun toplumda büyük infial yarattığını belirterek tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.