banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa Polis Müdürlüğü göz açtırmadı

banner1020

Lefkoşa Polis Müdürlüğü dün akşam Lefkoşa bölgesinde gerçekleştirdiği huzur operasyonunda kumarhaneye girmesi yasak 7 kişiyi tespit ederek yasal işlem başlatırken, 6 araç sürücüsünü ise trafikten men etti

banner974
Lefkoşa Polis Müdürlüğü göz açtırmadı

banner971

Lefkoşa Polis Müdürlüğü düm akşam, 19:00-23:00 saatleri arasında sorumluluk sahasında asayiş ve trafik operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren pansiyonlar, kahvehaneler ve alkollü içki satışı yapan yerlerde yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı bildirildi.

Kumarhanelerde yapılan kontrollerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 7 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

​Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontroller sonucu toplam 1389 araç kontrol edilmiş olup, suç işlediği tespit edilen 309 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir. Çeşitli suçlardan dolayı toplam 6 araç ise trafikten men edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.