banner913
banner932
banner1012

Lefke mezarlık bölgesinde 3 bin kök hintkeneviri bulundu

banner1020

banner974
Lefke mezarlık bölgesinde 3 bin kök hintkeneviri bulundu

banner971

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin Lefke’de gerçekleştirdiği operasyonda yüklü miktarda hinkeneviri bitkisi ile maddesi ele geçirildi.

Polisten verilen bilgiye göre, bugün Lefke'de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon sonucu mezarlık bölgesinde bir arazi içerisinde ekili, toplam 2933 kök hintkeneviri türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bitki bulundu.

Mesele ile ilgili olarak 49 yaşındaki H.F.  tutuklanmış olup, adı edilenin ikametgahında ve aracında yapılan aramada ise yine hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan yaklaşık bir kilo ağırlığında madde, bir adet tabanca ve şarjörü ile tabancaya ait toplam 14 adet canlı mermi bulunarak emare olarak alındı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.