banner913
banner932
banner1012

Lavinium'da uyuşturucu operasyonu

banner1020

Dikmen’de Lavinium Sitesi’nde düzenlenen huzur operasyonunda kaldıkları dairede ve üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan Joseph Akınwunmı ile Babajide Opnanubi tutuklandı

banner974
Lavinium'da uyuşturucu operasyonu

banner971

(Kamalı Haber)

Dikmen’de Lavinium Sitesi’nde düzenlenen huzur operasyonunda uyuşturucu ile yakalanan Joseph Akınwunmı ile Babajide Opnanubi gözaltına alınarak dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis Mehmet Bayram bulguları aktardı. Bayram,  6 Temmuz , 21:30-22.30 saatleri arasında, Lavinium Sitesinde polis tarafından yapılan operasyonda, zanlıların kalmakta olduğu ikametgahta ve üzerilerinde yapılan aramada, Akınwunmı’ın üzerinde yarım gram, evin salonunda sehpa üzerinde 2 gram, bir uyuşturuculuk sigara, zanlı Opanbuni’nin yatak odasında ise yarım gram hintkeneviri bulunduğunu söyledi. Polis, zanlıların tutuklandığını, her ikisinin de gönüllü ifade verdiğini, uyuşturucuların analize gönderileceğini ifade ederek, soruşturma amaçlı 3 gün tutukluluk talep etti. Mahkeme zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.