banner913
banner932
banner1012

Laptop ve televizyon çaldı

banner1020

Lefkoşa’da bir öğrenci yurdunda Hamizt Güz’e ait odaya girerek içeriden televizyon ile dizüstü bilgisayarı çalan zanlı Mohammed Elmoktar yakalandı

banner974
Laptop ve televizyon çaldı

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir öğrenci yurdunda Hamizt Güz’e ait odaya girerek içeriden bilgisayar ve televizyon çalan zanlı Mohammed Elmoktar tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Ali Gencer olayla ilgili bulguları aktardı. Gencer huzurda bulunan zanlı Mohammed Elmoktar’ın Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir öğrenci yurdunda Hamizt Güz’e ait odaya girerek içeriden 700 TL değerinde 1 adet Toshiba marka televizyon ile 1 adet 1500 TL derinde Sony marka dizüstü bilgisayarı çalarak kaçtığını söyledi. Polise gelen şikâyet üzerine bir tahkikat başlattıklarını belirten polis memuru Ali Gencer zanlının tespit edildiğini ve kalmakta oldu yere gerçekleştirilen operasyon sonucunda konu dizüstü ve televizyonun tasarrufunda bulunarak emare yapıldığını belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkemizde öğrenci olarak bulunduğunu belirterek ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 15 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.