banner913
banner932
banner1012

Kullanılmayan çevre yolunda kaza

banner1020

banner974
Kullanılmayan çevre yolunda kaza

banner971

Hamitköy-Dikmen arasında bulunan ve henüz tamamlanmamış olan çevre yolunda akşam satlerinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.

Kaza saat 20:00 sıralarında, Hamitköy -Dikmen arasında bulunan yapım aşamasındaki çevre yolu üzerinde, 37 yaşındaki kadın Seher Güner, yönetimindeki JK 462 plakalı jeep araç ile doğu istikametinden batı istikametine doğru seyrettiği sırada yolun asfalt kısmının bittiği noktada bulunan toprak sete çarpmasıyla yaşandı

Polisten verilen bilgiye göre, kaza sonucu hafif şekilde yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki Yusuf Güner,15 yaşındaki Mehmet Güner, 9 yaşındaki Kübra Güner ve 2 yaşındaki İbrahim Güner kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip acil serviste müşahede altına alındılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.