banner913
banner932
banner1012

Kullanıcı tutuklandı, satıcı aranıyor

banner1020

Lefkoşa’da Ramazan Ceylan’ın kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, damda gazete ve şeffaf poşete sarılı yaklaşık 25 gram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunurken, konu uyuşturucu maddeyi 5 Haziran’da aranan bir şahıstan 2 bin TL karşılığında satın aldığını itiraf etti

banner974
Kullanıcı tutuklandı, satıcı aranıyor

banner971

(Kamalı Haber)

Lefkoşa'da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince zanlı Ramazan Ceylan’ın evine yapılan operasyonda  yaklaşık 25 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bularak emare aldı. Tutuklanan zanlı Ceylan dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Sevinç, 8 Haziran’da 13.30-14.00 saatleri arasında, Lefkoşa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince Ramazan Ceylan’ın kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, damda gazete ve şeffaf poşete sarılı yaklaşık 25 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Sevinç, zanlının gönüllü ifade verdiğini ve uyuşturucu maddeyi 5 Haziran’da aranan bir şahıstan 2 bin TL karşılığında satın aldığını itiraf ettiğini söyledi. Sevinç, tahkikatın yeni başladığını, aranan bir şahıs ve alınması gereken ifadeler olduğuna vurgu yapıp, zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.