banner913
banner932
banner1012

Kesnik’in hayati tehlikesi sürüyor

banner1020

Gönyeli'de aracın çarptığı bisiklet sürücüsü 9 yaşındaki Ahmet Kesnik’in hayati tehlikesi sürüyor. Araç sürücüsü Faik Amcaoğlu’na ise iki gün daha tutukluluk verildi

banner974
Kesnik’in hayati tehlikesi sürüyor

banner971

Evrim KAMALI

Gönyeli'de 18 Temmuz tarihinde saat 12.35 raddelerinde Şht Hatem Mine sokağı boyunca bisikleti ile gitmekte olan 9 yaşındaki Ahmet Kesnik’e çarparak ağır yaralanmasına sebep olan zanlı Faik Amcaoğlu tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Behiç Tazeoğlu olayla ilgili bulguları aktardı. Tazeoğlu huzurda bulunan zanlı Faik Amcaoğlu’nun Gönyeli'de 18 Temmuz tarihinde saat 12.35 raddelerinde bisikletini Batı istikametine doğru kullanan 9 yaşındaki Ahmet Kesnik seyrettiği yolun sonunda bulunan Şht Mustafa Yusuf Hacı Sokağı yol kavşağına geldiğinde kavşakta durmayıp dikkatsizce sokağa giriş yaptığını söyledi. Polis o esnada sonradan sokak boyunca Kuzey istikametine doğru dikkatsizce seyretmekte olan ve kavşağa geldiğinde süratini salim raddeye indirmeyen zanlı Faik Amcaoğlu yönetimindeki GN 208 plakalı çift kabin aracın önünü tıkaması sonucu çarpıştıklarını anlattı.

Polis, kaza sonucu ağır yaralanan Ahmet Kesnik’in gitmiş oluğu Nalbantoğlu Hastanesi Acil Servis’te görmüş olduğu ilk yardım tedavisine müteakip kafatasında oluşan kırık sebebiyle YDÜ Hastanesi’ne sevk edildiğini ve YDÜ yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını ifade etti.

Polis, kazanın ardından Faik Amcaoğlu derdest emri gereğince tutuklandığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bölgede bulunan kamera görüntülerinin inceleneceğini ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.