banner913
banner932
banner1012

Kasıtlı olarak yangın çıkarmaya çalışan kişi tutuklandı

banner1020

banner974
Kasıtlı olarak yangın çıkarmaya çalışan kişi tutuklandı

banner971

Tepebaşı-Akdeniz köyleri arasında bir kişi bugün tasarrufunda bulundurduğu mangal yakısını ateşleyerek ormanlık alana atarak yangına sebebiyet verdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre bugün saat 11:00 sıralarında, 30 yaşındaki erkek Y.S., kullanımında bulunan araç ile Tepebaşı - Akdeniz Köyünün 4-5 km’leri arasındaki yolda seyir halinde bulunduğu sırada, henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı tasarrufunda bulunan mangal yakısını ateşledikten sonra ormanı yakmak maksadıyla yolun güney kısmına atıp olay yerinden ayrıldı.

Olayın hemen akabinde söz konusu yerden geçmekte olan duyarlı bir vatandaş tarafından ateşin görülmesi üzerine, söz konusu ateş büyümeden söndürülmüştür. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma kapsamına bahse konu şahıs tespit edilerek tutuklandı.. Soruşturma devam etmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.