banner913
banner932
banner1012

Kasaptan 6 kilo kıyma çaldı

banner1020

54 yaşındaki Savaş Borova, Dikmen’de bir kasaptan 6 kilo kıyma, yazar kasa ve iki adet pos cihazı çaldı

banner974
Kasaptan 6 kilo kıyma çaldı

banner971

Evrim KAMALI
Dikmen’de faaliyet gösteren bir kasap dükkânına girerek hırsızlık yapan 54 yaşındaki zanlı Savaş Borova tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru İlyas Korkmaz olayla ilgili bulguları aktardı. Korkmaz huzurda bulunan zanlı Savaş Borova’nın 23 Nisan tarihinde saat 20.40 – 10.00 saatleri arasından Dikmen’de faaliyet gösteren Cumhur Kasap isimli iş yerine girerek içeriden 6 kilo kıyma, 1000 TL değerinde yazar kasa ve iki adet pos cihazı çaldığı iddiası ile tutuklandığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşma kapsamında zanlının evinde mahkeme emri ile yapılan aramada, 6 kilo kıyma buzdolabında bulunduğunukaydetti. Polis memuru Korkmaz, zanlının suçlamalara cevap vermediğini, halen aranmakta olan yazar kasa ve pos cihazlarının bulunamadığını ifade ederek soruşturma maksatlı zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.